Ionut Oprea

STANDOUT si Facebrands

Este un promotor al marketingului interactiv si consistent in continut. Ionut conduce STANDOUT, agentia de publicitate si comunicare online dedicata maximizarii rezultatelor campaniilor in social media, precum si serviciile de monitorizare, engagement analytics si analiza competitiva pe Facebook Facebrands, care s-au extins si in Marea Britanie sub numele de Fanalyzer.

Dupa premii locale si o nominalizare internationala pentru campaniile derulate in 2012, STANDOUT a fost nominalizata pe lista ”Top 100 Social Media Agencies, Brands and Schools” lansata de competitia internationala Bees Awards.

Ionut lucreaza ca specialist in marketing si comunicare online de peste 12 ani, dupa 6 ani ca jurnalist, si inainte de a fonda STANDOUT a condus departamente de marketing si comunicare pentru companii importante romanesti si internationale.

 

Este unul din fondatorii pietei de publicitate pe bloguri in Romania si sustine inca de la inceput industria de publicitate interactiva din Romania, implicandu-se in activitati cu impact in ansamblul industriei la IAB, fiind ales Director Executiv, membru in Consiliul Director si in prezent Presedinte al Asociatiei IAB Romania.