Doru Panaitescu

Consultant independent, antreprenor, trainer şi speaker cu experienta în marketing digital, avand 15 ani de experienta in domeniu, atat ca vanzator sau cumparator de publicitate online, cat si ca proprietar de vehicule media de nisa sau coordonator al multor campanii online gandite si implementate pentru clienti din diverse industrii.

Doru a lucrat pana in 2007 pentru companii precum Astral Telecom, Arbomedia sau Initiative Media, iar dupa 2007 a fondat www.marketeer.ro, tinand trainiguri pentru companii precum Edipresse, Intact.

Doru Panaitescu este blogger din 2006, scriind pe blogul personal atat despre marketing online sau teambuildingurile pe care le organizeaza, cat si despre pasiunile sale. Din 2007 organizeaza evenimente in aer liber (teambuildinguri) pentru clienti cu echipe mici sau medii (de la 10 la peste 100 de persoane), impreuna cu Mircea Panaitescu, fratele sau. Portofoliul de clienti Wildescapes include Bancpost, Procter&Gamble, Goodyear, Eli Lilly, Schering Plough, Lukoil sau Maersk.